PrimaSelect METAL - 1.75mm - 750 g - Copper

Tuotekoodi :  21765
EAN :  7340002102375
Yksikkö :  kpl

PrimaSELECT Metal on uudenlainen filamentti, jonka avulla voit viedä 3D-tulostuksen uudelle tasolle. Tässä uudessa materiaalissa olemme ottaneet käyttöön filamentin, joka sisältää 80% metallijauhetta! Sanomattakin on selvää, että tämä materiaali on niin lähellä todellisia metallikappaleita, joita voit valmistaa FDM / FFF-tulostimilla.

  49,90 € 49,90 € 49.9 EUR

  49,90 €

  This combination does not exist.

  Qty :
  Add to Cart osta

  Product Image

  PrimaSelect METAL - 1.75mm - 750 g - Copper

  49,90 € 49,90 € 49.9 EUR

  49,90 €

  49,90 € 49,90 € 49.9 EUR

  49,90 €


        

  PrimaSELECT Metal on uusi jännittävä filamentti, jonka avulla voit viedä 3D-tulostuksen uudelle tasolle. Tässä uudessa materiaalissa olemme ottaneet käyttöön langan, joka sisältää 80% metallijauhetta! Lienee tarpeetonta sanoa, että tämä materiaali on niin lähellä todellisia metalleja, joita voit tulostaa FDM / FFF-tulostimilla. SELECT Metal on saatavana pronssina ja kuparina.


  Metallijauheen avulla on monia etuja. Koet todellisen metalli-tunteen, kun kosketat sitä, ja siinä on myös se kylmä tunne, joka voi olla, kun kosketat kuparia tai pronssia. Painon suhteen SELECT pronssi / kupari on noin 3-4 kertaa raskaampi kuin tavallinen PLA, mikä parantaa myös oikean metallin tunnetta. Metallijauheen ansiosta on myös erittäin pieni kutistuminen, kun tulostetaan tällä filamentilla


  Voit käyttää SELECT-pronssia / -kuparia melkein kaikissa nykyään markkinoilla olevissa FDM-tulostimissa, ja filamenttia on testattu useissa erilaisissa kokoonpanoissa sekä Bowden- että suoravetoisissa tulostimissa. Metallin hankaavan luonteen vuoksi suosittelemme, että käytät kovetettua terässuutinta * tämän hehkulangan kanssa. Se tulostaa hienosti myös tavallisella messinkisuuttimella, mutta kuluminen on suurempaa ja suuttimen kulumisriski kasvaa.


  Miksi minun pitäisi käyttää PrimaSELECT Metal -sovellusta?

  Helppo tulostaa

  Sisältää 80% aitoa metallia aitolta ilmeeltä ja toiminnalta.

  Toimii useimmissa 3D-tulostimissa.

  PLA-pohjainen

  Helppo kiillottaa ja jälkikäsitellä

  Voi tulostaa sisäänvedon kanssa  TIETOA:


  SELECT pronssi / kupari toimii hyvin ilman lämmitettyä alustaa, mutta jos sinulla on sellainen, suosittelemme 35-60 ° C: n asetusta.


  Jälkikäsittely on todella hauskaa tämän filamentin kanssa, koska voit tehdä sen näyttämään aivan kuin valetun mallin. Kun tulostaminen on valmis, se näyttää melkein savelta, mutta silloin voit käyttää joitain hiontatekniikoita metallikiillon esiin tuomiseksi. Pyörivä hiontarumpu on helpoin tapa käsitellä viimeisteltyä tulostetta. Voit käyttää rumpua vain muutaman tunnin tai kunnes sinulla on etsimäsi viimeistely.


  Voit myös käyttää hienoa hiekkapaperia (600) ja kiillottaa tulosteen haluttuun pintaan. Kiillota malli hiekkapaperilla ja vedellä. Mitä kauemmin kiillotat, sitä parempi kiilto. Voit viimeistellä jollakin metallilakalla täydellisen ilmeen saavuttamiseksi.


  PrimaSELECT Metal tarttuu BuildTakilla tai lasilevyllä, joka on päällystetty lakka sumulla tai liimapuikolla.


  PrimaSELECT Metal kelataan läpinäkyvälle kelalle, jossa on 750 g korkealaatuista filamenttia. Se on pakattu tukevaan laatikkoon ja pakattu silikageelillä kosteuden välttämiseksi. PrimaSELECTMetal on saatavana halkaisijakoolla 1,75 mm ja 2,85 mm. Huippuluokan tehtaamme on varustettu viimeisimmällä lasermittaustekniikalla varmistaaksemme, että saat langan, jolla on erittäin tarkka halkaisija ja pyöreystoleranssi. Tämä puolestaan ​​tekee filamentin, joka on yhteensopiva nykyisten markkinoiden yleisimpien tulostimien kanssa.

  Viimeksi katsottuja tuotteita