PrimaCreator FlexPlate-Powder Coated PEI 235 x 235 mm

Tuotekoodi :  25051
EAN :  7340002117836
Yksikkö :  kpl

PrimaCreator PEI tulostus alusta. Todella hyvä filamentin tarttuvuus.

  34,90 € 34,90 € 34.9 EUR

  34,90 €

  This combination does not exist.

  Qty :
   OSTOSKORIIN osta

  Product Image

  PrimaCreator FlexPlate-Powder Coated PEI 235 x 235 mm

  34,90 € 34,90 € 34.9 EUR

  34,90 €

  34,90 € 34,90 € 34.9 EUR

  34,90 €


        

  Miksi minun pitäisi käyttää PrimaCreator FlexPlate PEI: tä?
  • Magneettinen ja joustava
  • PEI on yksi parhaista pinnoista, joita voit käyttää tulostuksessa
  • Erittäin helppokäyttöinen
  • Sopii useimpiin tulostimiin
  • Vahva ja kestävä

  Sopii: Geeetech A10, A10M, Ender-3 Ender-3-V2


  PrimaCreatorin uusi FlexPlate koostuu kolmesta osasta. Ensimmäinen on magneettinen pinta, jonka kiinnität tulostimen sänkyyn. Toinen ja kolmas on korkealaatuinen jousiteräslevy, joka on peitetty parhaan PEI Ultem -levyn kanssa.

  Flexplate PEI on täydellinen pinta tulostettavaksi, se on erittäin kestävä ja helppo hallita. Ja mikä parasta, joustavan levyn ansiosta tulosteet on poistettava. Anna sille vain pieni taivutus ja painatus ponnahtaa heti pois.

  PrimaCreator FlexPlate PEI perustuu ferriittiytimeen, joka on paljon lämmönkestävämpi kuin neodyymimagneetit. FlexPlate kestää jopa 130 ° C lämpötilaa ilman ongelmia , joten voit käyttää sitä jopa ABS: n kanssa.

  PrimaCreatorin PEI Ultem  (polyeetteri-imidi) on uudelleenkäytettävä, suhteellisen huoltovapaa rakennuspinta sekä ABS: lle (lämmitetyllä alustalla) että PLA: lle (kuuma tai kylmä), myös muille materiaaleille, kuten metallille, puulle, PETG: lle, ABS +: lle ja monille muille. vain hyvää. Et tarvitse muita liimoja, kuten liimaa tai teippiä. PEI on houkutteleva sen "ei-pinta-prep" -olosuhteiden vuoksi, jotka tekevät siitä kätevän työskennellä. Lisäksi PEI-tulostus ei vaadi tukilautoja, koska osat tarttuvat suoraan pintaan ongelmitta.

  Kuinka käyttää.
  Pura FlexPlate-pakkauksesi pakkauksesta, kiinnitä magneettinen pinta tulostusasemaan ja kiinnitä sitten jousiteräslevy PEI: n kanssa kiinnitettynä magneettipintaan. Poista suojakalvo PEI: stä ja tasoita tulostuspatja uudelleen. Olet nyt valmis tulostamaan pois. Osien tulisi olla irti pinnasta ilman, että niistä on mitään ongelmaa. PLA ei vaadi lämpöä, mutta lämmitetyn sängyn kääntäminen 45 ° C: seen auttaa. Et tarvitse mitään liimoja, mutta jos aiot tulostaa jotain suurta tai pitkään, suosittelemme PrimaFix-liima-aineen käyttämistä, se tekee osista vielä paremman ja vapauttaa vielä helpommin, kun tulostus on valmis. Kun tulostus on valmis, anna levyn jäähtyä, poista levy ja taivuta sitä kevyesti. Sitten voit vain "pudottaa" mallin levyltä.
  Pyyhi PEI-pinta ennen jokaista painatusta 70-91% isopropyylialkoholilla varmistaaksesi, että pyyhi pois kaikki pinnalle mahdollisesti kertyneet rasvat tai muut jäännökset. Tämä auttaa lisäämään pinnan tarttuvuutta huomattavasti.
  Käytä asetonia, isopropyylialkoholia, metyylialkoholia tai saippuaa PEI: n puhdistamiseen käytön jälkeen.

  Viimeksi katsottuja tuotteita