Snapmaker-A350 2.0 3-in-1 3D Printer

Tuotekoodi :  26330
EAN :  6971573448121
Yksikkö :  kpl

Snapmaker 2.0, modulaariset 3-in-1-3D-tulostimet, jotka avaavat kaikki luovat mahdollisuutesi 3D-tulostuksesta laserkaiverrukseen, leikkaukseen ja CNC-työstöön

 • Tuotemerkki

1 890,00 € 1 890,00 € 1890.0 EUR

1 890,00 €

This combination does not exist.

Qty :
Add to Cart osta

Product Image

Snapmaker-A350 2.0 3-in-1 3D Printer

1 890,00 € 1 890,00 € 1890.0 EUR

1 890,00 €

1 890,00 € 1 890,00 € 1890.0 EUR

1 890,00 €


      

Snapmaker 2.0, modulaariset 3-in-1-3D-tulostimet, jotka avaavat kaikki luovat mahdollisuutesi 3D-tulostuksesta laserkaiverrukseen, leikkaukseen ja CNC-työstöön. Snapmaker 2.0 on älykkäämpi, nopeampi, suurempi ja tehokkaampi kuin koskaan ennen. Se on uuden sukupolven 3-in-1 3D-tulostimia, joissa on kaikki tarvitsemasi!

 • Käytä 3D-tulostimena, CNC-koneena tai laserkaivertimena

 • Suuri tulostusalue 320x350x330 mm

 • Tulevaisuuden kestävä, koska sitä voidaan päivittää

 • WiFi

 • 5 tuuman kosketusnäyttö

 • Helppo koota

 • Jatka työskentelyä sähkökatkon jälkeen

 • Tulostusalustan automaattinen säätö


Snapmaker 2.0, modulaariset 3-in-1-3D-tulostimet, jotka avaavat täyden luovuutesi 3D-tulostuksesta laserkaiverrukseen, leikkaukseen ja CNC-veistoon.

Snapmaker 2.0 on älykkäämpi, nopeampi, suurempi ja tehokkaampi kuin koskaan ennen. Se on uuden sukupolven 3-in-1-3D-tulostimia, joissa on kaikki tarvitsemasi!

3D-tulostus

Snapmaker 2.0 -modulaariset 3-in-1 3D-tulostimet ovat ihanteellisia vasta aloitteleville aloittelijoille, harrastajille, jotka haluavat räätälöityjä vaihtoehtoja, sekä insinööreille ja suunnittelijoille, jotka haluavat tulostaa suuria esineitä tai tarkkoja osia erinomaisella tulostuslaadulla.

Laserkaiverrus ja leikkaus

Perinteiset 3D-tulostimet voivat tulostaa vain 3D-tulostusta. Snapmaker 2.0 on täysin erilainen. Vaihdettavien moduulien avulla Snapmakerin toimintoja voidaan muuttaa nopeasti, aivan kuten kameran linssien vaihto. Nyt voit tehdä monenlaisia ​​kauniita ja taiteellisia luomuksia laserkaiverruksella ja leikkauksella.

CNC-Jyrsintä

Voit jopa käyttää Snapmaker 2.0: ta CNC-reitittimenä tarkkojen 2,5D- ja 3D-objektien luomiseen. Sillä on nopeampi työskentelynopeus ja paljon suurempi työtila kuin alkuperäisessä mallissa. Se on täydellinen kone laajentaa kiinnostuksesi CNC-veistoon.

3D-tulostus

Snapmaker 2.0: n avulla voit tulostaa lähes mitä tahansa luoviin projekteihisi: tavallisista sovelluksista esineisiin, joilla on erityiset mekaaniset ominaisuudet, kuten sitkeys, kestävyys ja joustavuus. Snapmaker 2.0 voi tehdä kaiken!

3D-tulostus

 • PLA

 • ABS

 • Puu

 • Joustavat TPU/TPE

Laserkaiverrus ja leikkaus

Laaja valikoima päivittäisessä elämässäsi olevia materiaaleja on kaiverrettavissa tai leikattavissa, mukaan lukien paperi, vaneri, nahka, akryyli, pahvi, paperi, kangas ja jopa ruoat, kuten evästeet ja kookospähkinät!

Laserkaiverrus ja leikkaus

 • Kangas

 • Nahka

 • Vaneri

 • Akryyli

CNC-Jyrsintä

CNC-jyrsintä  on ihanteellinen kovien materiaalien jysrsimiseen tai leikkaamiseen. Snapmaker 2.0: n avulla et ole rajoitettu muovi- tai pehmeiden materiaalien vaihtoehtoihin, ja voit käyttää seuraavia materiaaleja luovissa projekteissasi: lehtipuu, piirilevy, akryyli, POM, hiilikuitulevy ja monet muut materiaaleja.

CNC-Jyrsintä

 • Pähkinä

 • Hiilikuitulevy

 • PCB

 • Plataani puu

Modulaarinen muotoilu

Kuvittele 3D-tulostin, jonka voit päivittää ja muokata. Snapmaker on muutakin kuin vain sarja koneita. Se on järjestelmä tehokkaista moduuleista ja lisäosista luoville ihmisille kuin sinä. Voit nauttia monista uusista ominaisuuksista yksinkertaisesti hankkimalla uudet moduulit tai uudet sarjat.

Suuri työtila

Snapmaker 2.0: lla on kolme mallia: A150, A250 ja A350. Voit tehdä suuria prototyyppejä tai useita pienempiä esineitä kerralla. A350 tarjoaa suurimman rakennetilavuuden, mitat 320 x 350 x 330 mm.

Lisäosat

Innovatiivisena Snapmaker-omistajana voit parantaa luovuuttasi monipuolisilla lisäosilla Snapmaker 2.0: n mukauttamiseksi. Suurempaa sovellustasoa varten meillä on pian ennakkotilattavissa kotelot, valot, käsipyörä, hätäpysäytyspainike ja kamera!

Tehokas ohjain

Snapmaker 2.0 voi tukea erilaisia ​​työkalupäät, lisäosat, lineaariset moduulit ja paljon muuta yksinkertaisesti yhdellä ohjaimella. Suuri syy, miksi voimme tehdä tämän, on se, että olemme innovatiivisesti omaksuneet CAN (Controlled Area Network) -väylälaajennuksen, joka on laajasti käytetty autoautomaatioon. Ohjainta on päivitetty yleisportteilla, moniporttisovittimilla ja CAN-keskittimellä CAN-väyläporttien lisäämiseksi.

Tulevat laajennukset

Snapmaker 2.0 on modulaarinen ja se voidaan muuntaa erilaisiksi koneiksi lukuisilla mahdollisuuksilla. Se voidaan päivittää tulevalla tehokkaammalla lasermoduulilla, kiertomoduulilla (koskee malleja A250, A350), pidemmällä lineaarimoduulilla ja jopa kolmannen osapuolen karan yhteensopivuuspaketilla! Tavoitteenamme on tuoda modulaarisuus niin tilaa säästävään, mutta täydelliseen koneeseen, että investointisi on sen arvoista.

Helppokäyttöinen

3-in-1-ohjelmisto

3-in-1-ohjelmistomme on räätälöity Snapmaker-koneitasi varten. Yksi ja tehokas ohjelmisto kaikkiin tehtäviin. Se on toistettu 18 versiossa viimeisen puolitoista vuoden aikana, lisäämällä ominaisuuksia, kuten useiden mallien tulostus / kaiverrus / leikkaus / kaiverrus, SVG-muokkaus, helpotusveistos ja monikielinen tuki. Nopeasti toistamalla olemme sisällyttäneet monia suosittuja pyyntöjä yhteisöömme.

Wi-Fi-yhteys

Wi-Fi-ominaisuuden ja USB-portin avulla voit liittää Snapmaker 2.0: n mihin tahansa kokoonpanoon avuksesi. Voit ladata malleja Wi-Fi- tai USB-muistitikun kautta ja tulostaa napin painalluksella. Lisäksi voit päivittää laiteohjelmiston suoraan Wi-Fi-yhteyden kautta.

Älykäs kosketusnäyttö

Perinteisesti koneet, kuten 3D-tulostimet, laserleikkurit ja CNC-reitittimet, eivät kiinnittäneet riittävästi huomiota käyttöliittymään (Human Machine Interface). Snapmaker 2.0: n mukana tulee älykäs kosketusnäyttö, joka yksinkertaistaa päivittäisten projektien työnkulkua ja antaa sinun hallita eniten käytettyjä tehtäviä suoraan kosketusnäytöltä. Älypuhelimen tavoin tämä 5 tuuman (720 x 1280 pikseliä) liikutettava kosketusnäyttö on varustettu nelisydämisellä A7-suorittimella (1,1 GHz), joka toimii Android-käyttöjärjestelmässä. tarjoaa sujuvan ja nopean käyttöliittymän.

Tehohäviöiden palautus

Sinun ei tarvitse enää huolehtia sähkökatkoista. Snapmaker 2.0 tunnistaa virrankatkoksen automaattisesti ja jatkaa sitten tarkalleen siitä, mihin se jäi. Voit palauttaa minkä tahansa projektin ja saada täydelliset tulosteet / kaiverrukset / leikkaukset / veistokset koko ajan.

Helppo koota

Jos rakennat asian, tiedät sen. Toimivan 3D-tulostimen rakentaminen kuulostaa kauhistuttavalta mahdollisuudelta, saati sitten laserleikkurin tai CNC-reitittimen rakentamisesta. Olemme onnistuneesti vakuuttaneet ihmiset siitä, että he voisivat koota alkuperäisen mallimme 20 minuutissa ensimmäisellä kokeilullaan. Tällä kertaa olemme erittäin varmoja siitä, että nautit oman Snapmaker 2.0: n rakentamisesta, ja huomaat, että tämä on paras kokoamasi sarja.

Korkealaatuinen

Täysmetallinen

Snapmaker 2.0 -versiossa työnnimme metallimetallin rajoja entisestään. Sekä ohjainkortti että virtalähde käyttävät nyt alumiiniseoskoteloita parempaan lämmönpoistoon; alkuperäiset POM-telat on päivitetty teräsrulliksi suuremman kantokyvyn ja jäykkyyden aikaansaamiseksi.

Hyvin tehty

Ilmailu- ja avaruusteollisuuden alumiiniseoksista tehdään tarkkoja, luotettavia osia Snapmaker-moduuleista sarjan käsittelyvaiheiden jälkeen. Jokaista valmistusprosessia valvotaan tarkasti, ja jokainen osa valmistetaan huolellisesti. Snapmaker 2.0 näyttää paitsi ensiluokkaiselta myös tuottaa jatkuvasti korkeaa suorituskykyä. 

 

 


 


 


 Viimeksi katsottuja tuotteita